Jak oloupat rajče za 30 sekund

Věděli jste, že rajče můžete oloupat několika způsoby? Pravděpodobně víte, že když použijete škrabku na brambory na zralou a měkkou zeleninu je to celkem k ničemu a také to ničí hodnotu zeleniny.

V následujících tipech nebudete škrabku potřebovat.

Pomocí plamene

Tuhle metodu budete mít rádi, neboť nevyžaduje žádné speciální dovednosti ani vybavení. Vše co potřebujete je vidlička a plynový hořák.

Vemte rajče, odstraňte zelené části, opláchněte a usušte. Napichněte rajče vidličkou do středu, kde je koncovka stonku. Plamen na hořáku nastavte na střední výkon. Držte rajče nad plamenem a pomalu jej otáčejte. Jakmile uvidíte, že se slupka začíná lámat je to ten správný čas na oloupání. Většinou to trvá asi 15 – 25 sekund. Nedržte rajče nad plamenem příliš dlouho aby se nezačalo vařit. Před tím, než začnete loupat nechte rajče chvíli vyhladnout na talíři. Začněte na místech, kde již slupka popraskala a pokračujte dále. A to je vše, máte oloupané rajče.

Peel Tomatoes In 10 Seconds

Níže pokračujte na další stránce druhým způsobem.

Share Button

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

banner Bookmark this page TOPlist
Advertisment ad adsense adlogger