Jak oloupat rajče za 30 sekund

Your ads will be inserted here by

Easy Ads.

Please go to the plugin admin page to set up your ad code.

Věděli jste, že rajče můžete oloupat několika způsoby? Pravděpodobně víte, že když použijete škrabku na brambory na zralou a měkkou zeleninu je to celkem k ničemu a také to ničí hodnotu zeleniny.

V následujících tipech nebudete škrabku potřebovat.

Pomocí plamene

Tuhle metodu budete mít rádi, neboť nevyžaduje žádné speciální dovednosti ani vybavení. Vše co potřebujete je vidlička a plynový hořák.

Vemte rajče, odstraňte zelené části, opláchněte a usušte. Napichněte rajče vidličkou do středu, kde je koncovka stonku. Plamen na hořáku nastavte na střední výkon. Držte rajče nad plamenem a pomalu jej otáčejte. Jakmile uvidíte, že se slupka začíná lámat je to ten správný čas na oloupání. Většinou to trvá asi 15 – 25 sekund. Nedržte rajče nad plamenem příliš dlouho aby se nezačalo vařit. Před tím, než začnete loupat nechte rajče chvíli vyhladnout na talíři. Začněte na místech, kde již slupka popraskala a pokračujte dále. A to je vše, máte oloupané rajče.

Your ads will be inserted here by

Easy Ads.

Please go to the plugin admin page to set up your ad code.

Peel Tomatoes In 10 Seconds

Níže pokračujte na další stránce druhým způsobem.

Your ads will be inserted here by

Easy Ads.

Please go to the plugin admin page to set up your ad code.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

TOPlist